Over ons

Iedere fouragehandelaar, loonwerker en agrariër weet dat het vochtgehalte van hooi en stro één van de meest belangrijke variabelen -en uitdagingen- zijn waarmee we te maken hebben tijdens productie, opslag, koop en verkoop. Vochtmeters hebben bewezen een efficiënt middel te zijn voor het controleren van de kwaliteit van het hooi en stro, om zodoende de winstmarge te vergroten.

Persen op het juiste moment is van cruciaal belang voor het produceren van de beste kwaliteit hooi en stro met een minimum aan kosten. Goede controle van het vochtgehalte is daarbij de sleutel tot het reduceren van het afnemen van het voedingsgehalte en de kleur. In sommige gevallen kan een te hoog vochtgehalte zelfs leiden tot broei en schimmelvorming.

Gebr. Struijk C.V. biedt u een complete lijn van Delmhorst vochtmeters aan, te beginnen bij onze populaire analoge tester tot en met de nieuwste digitale modellen, welke uit een serie metingen de gemiddelde waarde kunnen berekenen en, heel belangrijk, de hoogste gemeten waarde kunnen laten zien.
Alle modellen kenmerken zich door de functionele behuizing met handgrip en zijn daardoor zeer eenvoudig met één hand te bedienen. U kunt de meter uitkiezen die het beste bij uw wens past, van eenvoudig tot zeer geavanceerd, voor een prijs die past binnen uw budget.

© 2019 - 2024 Struijk Trading | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel